Magyaroldalak.net -
magyar oldalak linktára
FRISS  NÉPSZERŰ  TOP LINKEK 
  FŐOLDAL     REGISZTRÁCIÓ     BEÁLLÍTÁSOK     ÖSSZTETT KERESŐ     KATEGÓRIA JAVASLAT   LINK BEKÜLDÉSE
Ma 2014. 10. 26, vasárnap, Dömötör napja van. Holnap Szabina napja lesz. Lepje meg egy képeslappal!
Jeneibusz Személyszállítás Nyíregyháza
4859 Jeneibusz Személyszállítás Nyíregyháza http://www.jeneibusz.hu Bel és Külföldi személyszállítás a komforttól a luxusig, minden járműkategóriában. 12 saját autóbusszal. 9-től 52főig. Utazás, turizmus > Utasszállítás
Utazás, turizmus > Autóbérlés
Utazás, turizmus > Utazási irodák
buszbérlés személyszállítás munkásjárat dolgozószállítás utas mikrobusz autóbusz kisbusz busz személyautó bérlés jún 5, 2009 Jenei László e-mail küldése: Jenei László

Méltatás írása   Kedvencekhez   Ajánlás ismerősnek   Hibás link jelzése  

Szavazatok átlaga: 0.00 (max. 5)
Szavazások száma: 0 szavazás

Szavazás a honlapra


A felhasználó által beküldött linkek
Bel és Külföldi személyszállítás a komforttól a luxusig, minden járműkategóriában. 12 saját autóbusszal. 9-től 52főig.
Category:

Más linkek a Utazás, turizmus > Utasszállítás kategóriában
Bel és Külföldi személyszállítás a komforttól a luxusig, minden járműkategóriában. 12 saját autóbusszal. 9-től 52főig.
Category:

Társaságunk 2000-ben alakult, mint Silver Bus  Személyszállító, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. Székhelyünk és egyben irodánk a Bp. IX. Haller u.11-13-ban található.
A cég tulajdonosai már több mint húsz éve foglalkoznak autóbuszos személyszállítással belföldön és külföldön egyaránt. Több utazási és fuvarszervező irodával vagyunk kapcsolatban, melyekkel autóbusz bérbeadás, illetve személyszállítási megbízások alapján, főleg a külföldi turisták beutaztatására, illetve azok Európán belüli városlátogatásra szerződtünk. A másik fő tevékenységünk Budapest külső kerületeibe és körzeteibe történő dolgozószállítás belváros valamely pontjáról. A gépkocsivezetőink jártasságát a több százezer levezetett kilométer és a több éve visszatérő utasok elégedettsége jellemzi. A sokéves szakmai tapasztalat és a Silver Bus Kft. által képviselt minőség, melyet mind a gépkocsivezetőink szakmai felkészültsége, mind pedig az autóbuszaink folyamatos újra történő cserélése, azok karbantartása több éve azonosan magas színvonalú személyszállítást eredményez.
Category:

Nyíregyházi telephelyünkről vállaljuk kisebb csoportok utaztatását bel- és külföldi utakra, nyugati és keleti országokba egyaránt. Reméljük, hogy hamarosan utasaink között üdvözölhetjük. 18 fő szállítására alkalmas VW LT 46 HT 2,5 TDI autóbusszal a következő szolgáltatásokat végezzük: városnézés, bel- és külföldi utazások, transzferek, országjárás, esküvők, rendezvények, koncertek, síutak, sporttúrák, egyedi elképzelések megvalósítása.
Category:

Belföldi és nemzetközi személyszállítás, busz bérlése sofőrrel, autóbuszos személyszállítás minden kategóriában.
Category:

Minden repülőjegy egy kattintás távolságra. Nálunk online, könnyen és biztonságosan foglalhat és vásárolhat elektronikus repülőjegyeket a világ minden sarkában, kereshet szállás helyeket, autót bérlelhet, kivalaszhatja az Önnek megfelelő legjobb ajánlatot. Fizethet online, készpénzel vagy pénzátutalással.
Category:
Kategóriák
Linktár statisztika

Linkek száma: 5215
Kategóriák: 303
Kattintások linkekre: 179437


Top 10
Google PR statisztika
PR 7
3 honlap
PR 6
4 honlap
PR 5
23 honlap
PR 4
27 honlap
PR 3
26 honlap

Thumbnail Screenshots by Thumbshots