Magyaroldalak.net -
magyar oldalak linktára
FRISS  NÉPSZERŰ  TOP LINKEK 
  FŐOLDAL     REGISZTRÁCIÓ     BEÁLLÍTÁSOK     ÖSSZTETT KERESŐ     KATEGÓRIA JAVASLAT   LINK BEKÜLDÉSE
Ma 2017. 11. 23, csütörtök, Kelemen napja van. Holnap Emma napja lesz.
Pannonfogat
4610 Pannonfogat http://www.pannonfogat.hu/ Faipari manufaktúránk készít kapukat, kerítéseket, korlátokat, kizárólag kézi munkával, elsősorban magyar és székely-magyar motívumokkal. Ezek a termékeink hűen őrzik az évszázadok alatt kialakult motívum világot, melyek jelképek és mondanivalóval bírnak. Utazás, turizmus > Faluturizmus
Kultúra, művészetek > Fafaragás
Kultúra, művészetek > Hagyományok
Hagyományőrzés   restaurálás   javítás   fa   faragott   hintó   kapu   kerítés   kerítés   kocsi   korlát   kusinszki   lucfenyő   magyar   motívum   pannonfogat   lovaskocsi   hintó   szekér   kert   mesterség   fogathatjtó   jármű   verseny   díjhajtó   fogathajtás   falusi tur dec 16, 2008 Kusinszki András e-mail küldése: Kusinszki András

Méltatás írása   Kedvencekhez   Ajánlás ismerősnek   Hibás link jelzése  

Szavazatok átlaga: 0.00 (max. 5)
Szavazások száma: 0 szavazás

Szavazás a honlapra


A felhasználó által beküldött linkek
A Kusinszki és Társai Kft. a kerítések, kapuk készítése mellett hintók és lovas kocsik gyártásával, javításával és restaurálásával is foglalkozik. Faipari manufaktúránk készít kapukat, kerítéseket, korlátokat, kizárólag kézi munkával, elsősorban magyar és székely-magyar motívumokkal. Ezek a termékeink hűen őrzik az évszázadok alatt kialakult motívum világot, melyek jelképek és mondanivalóval bírnak.
Category:

Faipari manufaktúránk készít kapukat, kerítéseket, korlátokat, kizárólag kézi munkával, elsősorban magyar és székely-magyar motívumokkal. Ezek a termékeink hűen őrzik az évszázadok alatt kialakult motívum világot, melyek jelképek és mondanivalóval bírnak.
Category:

Más linkek a Utazás, turizmus > Faluturizmus kategóriában

Önálló parasztházban, falusias, csendes környezetbe várjuk a pihenni vágyó gazdikat kutyáikkal,akikért külön felárat nem számolunk, a házba bevihetők. Az aktív pihenés kedvelőit várja lovasudvar,horgászási lehetőség az Élő és Holt Tiszában.
A lovasudvarban lovaglás kezdőknek és haladóknak,gyermekeknek és felnőtteknek lovastábor.
Category:

Gyümölcsös kertészet, őshonos állatfajták Pátkán. Szedd magad akció, pálinka, faiskola.
Pátkai kertészetünkben úgynevezett csonthéjas gyümölcsök laknak. A gyümölcskertészet három kertből áll: barackoskertből, meggyeskertből és a szilváskertből. Aki ellátogat a gyümölcsöskertbe, annak mindig a barackoskertben akad először dolga, mert itt van a kertészet központja. Itt lakik a gyümölcsösök gazdája a családjával, itt van a "szedd magad" központja, és itt laknak azok a gépek-eszközök, amik a munkánkat segítik.
Category:

Faipari manufaktúránk készít kapukat, kerítéseket, korlátokat, kizárólag kézi munkával, elsősorban magyar és székely-magyar motívumokkal. Ezek a termékeink hűen őrzik az évszázadok alatt kialakult motívum világot, melyek jelképek és mondanivalóval bírnak.
Category:

Erdei óvoda és iskola!
Üdülési és pihenési lehetőséget biztosítunk Irotán!
Category:
Kategóriák
Linktár statisztika

Linkek száma: 5213
Kategóriák: 303
Kattintások linkekre: 180865


Top 10
Google PR statisztika
PR 7
3 honlap
PR 6
4 honlap
PR 5
23 honlap
PR 4
27 honlap
PR 3
26 honlap

Thumbnail Screenshots by Thumbshots