Magyaroldalak.net -
magyar oldalak linktára
FRISS  NÉPSZERŰ  TOP LINKEK 
  FŐOLDAL     REGISZTRÁCIÓ     BEÁLLÍTÁSOK     ÖSSZTETT KERESŐ     KATEGÓRIA JAVASLAT   LINK BEKÜLDÉSE
Ma 2018. 2. 20, kedd, Álmos napja van. Holnap Eleonóra napja lesz.
Kvízkaszinó - Online nyereményjáték
4376 Kvízkaszinó - Online nyereményjáték http://www.kvizkaszino.hu A kvíz és a póker egyedülálló keverése, remek szórakozás. Készíthet bárki saját termet, cikkeket írhat, videót tehet a terméhez. Zsetonokat lehet nyerni és értékes nyereményekre licitálni. Informatika, telekommunikáció
Informatika, telekommunikáció > Játékok
Kvíz   Kaszinó   Kvízkaszinó   Póker   zseton   nyeremény   online   játék   web2   ingyen   okt 20, 2008 Sárkány Rozália e-mail küldése: Sárkány Rozália

Méltatás írása   Kedvencekhez   Ajánlás ismerősnek   Hibás link jelzése  

Szavazatok átlaga: 5.00 (max. 5)
Szavazások száma: 1 szavazás

Szavazás a honlapra


A felhasználó által beküldött linkek
A kvíz és a póker egyedülálló keverése, remek szórakozás. Készíthet bárki saját termet, cikkeket írhat, videót tehet a terméhez. Zsetonokat lehet nyerni és értékes nyereményekre licitálni.
Category:

Más linkek a Informatika, telekommunikáció kategóriában
Digioutlet.hu Webáruház
Notebook, laptop, PDA, PNA, navigáció, LCD monitor, multifunkciós nyomtató, szkenner, fax, nyomtató, tintapatron, toner, cartridge és szoftver webáruház. Új termékek garanciával. Folyamatosan jó árak, akciók és leértékelések.
Category:

Közösségi portál, Hálózatépítő portál, Kapcsolatépítő portál, Informatika oktatási segédanyagok, fórum, játék
Category:

3D autoCAD oktatás! Tanulj egy új szakmát! A 2F Iskola legújabb OKJ-s informatikai képzésén a 3D autoCAD mérnöki tervező szoftver használatát sajátíthatod el gyakorlatorientált oktatás keretében. A honlapon mindent megtalálsz a 3D autoCAD programról, a 2F Iskoláról és képzéseiről (angol nyelvi,informatikai,számítástechnikai). Képezd magad nálunk és lépj előre az életben!
Category:

Az InnoTeq Informatikai, Szolgáltató és Tanácsadó Kft. térinformatikai és multimédia fejlesztések megtervezésével, kivitelezésével, egyedi szoftvertervezéssel, szoftverfejlesztéssel foglalkozik, illetve ezekhez a területekhez kapcsolódó informatikai tanácsadást nyújt. Cégünk munkájában kiemelt szerepet kap a K+F tevékenység, a környezetiparhoz és a digitális kultúrához kapcsolódó fejlesztések, projektek. Az InnoTeq Kft. minőségi munkájának garanciája, hogy meghatározó munkatársaink között a saját szakterületükön sok éves tapasztalattal rendelkező informatikus mérnökök, kommunikációs szakemberek, rendszerszervező, projektvezető, illetve minőségbiztosítási szakemberek is megtalálhatók. A régióban működő multinacionális cégek közül beszállítói vagyunk az Elcoteq Magyarország Kft.-nek és a British American Tobacco Magyarország Kft.-nek. Az InnoTeq Kft. a piaci partnerekkel történő folyamatos kapcsolattartás mellett fontosnak tartja az együttműködést az akadémiai szférával, így kiemelt partnerünk a Pécsi Tudományegyetem, a Baranya Megyei Levéltár, valamint több múzeum is. Közel két éves fejlesztés eredményeként 2010. júniusában készült el Pallium elnevezésű, térinformatikai alapú levéltári nyilvántartó rendszerünk, melynek segítségével lehetőség nyílik digitalizált archív térképek interaktív közzétételére, az adatok, kapcsolódó dokumentumok földrajzi visszaszármaztatására. Sikeres Baross pályázatunknak köszönhetően 2010-ben az Aquaprofit Zrt.-vel és a Pécsi Tudományegyetem Természettudományi Karával kezdtünk közös fürdőinformatikai K+F projektbe, míg a Dél-dunántúli Környezetvédelmi és Vízügyi Igazgatósággal közösen a Dél-dunántúli Vízügyi Információs Rendszer kifejlesztésében veszünk részt. Az InnoTeq Kft. fennállása óta több K+F fejlesztésben vett részt, eddigi innovációs törekvéseink és eredményeink elismeréseként 2009 és 2010 novemberében a Dél-dunántúli Regionális Innovációs Díj pályázaton különdíjat nyertünk el. Cégünk a Dél-dunántúli Környezetipari Klaszter aktív tagja.
Category:

Friss Számítástechnikai hírek: Szoftverek, Operációs rendszerek, Internet biztonság,Böngészők, Vírusirtók
Category:
Kategóriák
Linktár statisztika

Linkek száma: 5213
Kategóriák: 303
Kattintások linkekre: 180865


Top 10
Google PR statisztika
PR 7
3 honlap
PR 6
4 honlap
PR 5
23 honlap
PR 4
27 honlap
PR 3
26 honlap

Thumbnail Screenshots by Thumbshots